Hoe werkt het?

 

Escape Room Baarle ‘Het Douanekantoor’ is een denkspel waarbij je met een groep fysiek in een kamer wordt opgesloten. Wanneer je in deze kamer zit dien je verschillende puzzels en raadsels op te lossen waardoor je uiteindelijk de deur naar je eigen vrijheid kunt openen. In totaal krijg je 1 uur de tijd om te ontsnappen.

Tijdens het spel moet je constant opletten, nieuwe aanwijzingen vinden en vooral niet opgeven! Stress, blijdschap, verslagenheid en een wegtikkende klok nemen je helemaal mee in het verhaal en maken van Escape Room Baarle ‘Het Douanekantoor’ een onvergetelijk uitje!

Hoeveel personen?

In onze escape room kunnen 2 tot 8 personen tegelijk het spel spelen. Bent u met een grotere groep? Geen probleem, bij onze escape room zijn diverse activiteiten mogelijk en er is een sfeervolle bar aanwezig waar u kunt vertoeven onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor wie geschikt?

Omdat puzzels enige ontwikkeling vereisen is er een minimumleeftijd van 16 jaar. Kinderen vanaf 10 jaar zijn onder begeleiding van een volwassene ook van harte welkom.

Is het gevaarlijk?

Nee, het is niet gevaarlijk. Ten alle tijde kijkt een begeleider via camera’s mee wat er in de kamer gebeurt, houdt het overzicht en grijpt in indien nodig. Ook is er een noodstop in de kamer gebouwd in geval je er uit wilt. Let wel op dat de kamer als claustrofobisch kan worden ervaren voor mensen die er gevoelig voor zijn.

Prijzen

In onze Escape Room kunnen 2 tot 8 personen tegelijk het spel spelen.

Aantal personen Prijs (p.p.)
2 personen € 30,-
3 personen € 25,-
4 personen € 20,-
5 personen € 18,-
6 personen € 17,-
7 personen € 16,50
8 personen € 16,-