Drinken


Escape Room ‘Het Douanekantoor’ bevindt zich op de bovenste etage van Brasserie Den Engel. In het centrum van Baarle kunt u genieten van het uitgebreide drankassortiment van Den Engel. Komt u met een grotere groep? Dan kunt u het gezelschap opdelen en met een heerlijk drankje kijken of het lukt om binnen een uur uit ‘Het Douanekantoor’ te komen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de Escape Room te combineren met een andere activiteit. Profiteer van de arrangementen die wij voor u hebben samengesteld.

Eten


In onze Brasserie serveren wij met veel plezier een lunch of diner die tot in de puntjes is verzorgd. Brasserie Den Engel is de hele dag geopend en biedt een veelzijdige menukaart met eerlijke producten, seizoensgebonden suggesties, een dagschotel, een 3-gangen keuzemenu en High Tea / High Wine met seizoensgebonden gerechtjes. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon lekker nagenieten van de ervaring met een biertje en ambachtelijke bitterballen.

Menu
DOUANE ARRANGEMENT

€ 29,50 p.p.
Duur: 2,5 uur.
Vanaf 4 personen.

Meer info
SMOKKEL ARRANGEMENT

€ 47,50 p.p.
Duur: 4 uur.
Vanaf 4 personen.

Meer info
CULINAIR ARRANGEMENT

€ 49,50 p.p.
Duur: 3,5 uur.
Vanaf 4 personen.

Meer info

Den Engel

 

Escape Room Baarle ‘Het Douanekantoor’ bevindt zich op de bovenste etage van brasserie Den Engel. Een pand dat al 100 jaar te vinden is in het centrum van Baarle. Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijzen u graag door naar de site van Den Engel.

Den Engel